2011. március 5., szombat

Hogyan legyél metál? 1.rész - A metálvilla

Ha össze kéne hasonlítanom valamivel a metált szerető emberkéket, akkor azt mondanám, hogy olyanok mint a drogosok. Mindenki ugyanarról a pontról indul, és még többet - még többet akar, különböző anyagot, mindegy milyet, csak jó legyen. Aztán egyszercsak megáll, belenéz a tükörbe, és azt látja, hogy külön a 7"-es bakelitekre specializálódva turkálja a lemezboltok polcait, a metálfórumokat teletrollkodja az undergroundabbnál undergroundabb zenei stílusokkal, a Föld legeldugotabb helyeiről zenélő bandákkal (lehetőleg olyanokkal amiket tényleg tutti senki sem ismer). Ezt nevezik csúnya szóval "true"-vá válásnak, ám ahhoz, hogy te is ilyen "trú" legyél el kell sajátítanod bizonyos ismereteket. Itt jövök képbe én, aki beszámol neked a kezdő lépésekről, megtanít a fortélyokra. Tarts hát velem, a szombatonként jelentkező cikksorozatomat kövesd figyelemmel és egyszer te lehetsz a legnagyobb Metálos a földkerekségen.

A metálvilla

Minden rockernek és metálosnak kötezelő bizonyos időközönként metálvillát mutatni. Húzd elő a gatyádból az egyik kezedet, a középső és a gyűrűsujjad hajlítsd be, majd a hüvelykujjad tedd át keresztbe az előbb behajlítottakon. A fenmaradó - azaz a kis- és a mutatóujjad - egyenesítsd ki. Ez minél jobban megy, annál királyabb leszel. Valahogy így:


Felhívom a figyelmed, hogy még véletlenül se próbáld ki az ezen mondat alatt látható szarv-pozícíót felvenni, mert könnyen a hozzád legközelebb lévő kórház sürgősségi osztályán találhatod magad.


Hasznos tanácsok:

- Más (keményzenét szerető) embereket mindig (ismétlem, MINDIG) metálvillával üdvözöld, ez biztosítja őket afelől, hogy nem szenvedsz kommunikációs zavarban. Ha fényképeznek, ugyanezen mozdulatsor ismétlése ajánlatos, hadd tudja mindenki mekkora arc vagy.
Bizonyos esetekben (rendőrségi helyszínelés, főnök előtt) nem célravezető a 'villa használata, ezzel csak összezavarod a körülötted tevékenykedő embereket.

- Egyes országokban a fenti mozdulattal jelzi egy asszony, ha a férje felszarvazta (megcsalta). Ha külföldre mész, előtte tájékozódj, nehogy madárnak nézzenek!

- MINDIG hajlítsd rá a hüvelykujjad a már említett ujjakra. Hogy miért? Olvass csak tovább...

Néhány Youtube-os pletyka szerint Elvis Presley találta fel az egészet. Ám nála ez a "Szeretlek titeket" jele volt, illetve egyéb gyakorlati hibákat is vétett. Hivatalosan Ronnie James Dio találta fel a metálvillát, és reméljük ez így is marad, senki sem próbálja meg ezt megcáfolni. Te se tedd!

Ennyit érdemes hát tudni az ujjaidról, remélem eléggé részletes voltam. A poszt a TheNewReview weboldal cikkje alapján készült, egyéb kiegészítésekkel - kihagyásokkal.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright © Core-Körkép. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simple Blogger Tutorials. Distributed by Blogger Templates